HR-coaching MKB

Duurzaam inzetbaar? Laat mij het gesprek aangaan

Mensen zijn het kapitaal van dienstverlenende organisaties. Of ze nu fulltime, parttime of flexibel werken, het is belangrijk dat ze een band voelen met jullie organisatie. Dat ze zich trots voelen en met plezier de taken uitvoeren waarvoor je hen hebt aangenomen of ingehuurd.

Welke processen of gesprekken kunnen we uitvoeren of jullie in trainen?

Loyale medewerkers presenteren beter. Mensen die zich gezien en gehoord voelen zijn duurzamer inzetbaar. BMoved kan voor jullie de processen die daarbij helpen samenstellen en uitvoeren. Daarbij gaat het niet om het administratieve, juridische of financiële deel. Integendeel: wij gaan aan de slag met de mens zelf: verwachtingen, belemmeringen en inzet.

Vacature & sollicitatieproces

Solliciteren is tweerichting: wil jij de medewerker en wil de medewerker bij jij/jullie werken? Een medewerkerwaarden propositie is belangrijk, wat bieden jullie buiten het salaris? De juiste reacties krijgen is te beïnvloeden door de beschrijvingen in de vacature: zowel het ‘wat’ als ook het ‘hoe’? Het gaat om verwachting-management en selectie voor de deur. Optimaliseer deze onderdelen met ons.

Eerste tot de laatste dag

Mensen behouden, hoe doe je dat? Denk met elkaar na over de reis van de medewerker; ook vaak de Employee journey genoemd. Hoe werkt het met onboarden, de inwerkperiode? Welke contactmomenten zijn er nog meer en hoe kunnen ze mij als medewerker speciaal laten voelen? Hoe zit het met sociale structuren in je organisatie en hoe zorg je dat het team soepel met elkaar werkt.

Deze en andere onderwerpen kunnen wij met je ontwikkelen en voor je uitvoeren.

Jaargesprekken & waardering

Medewerkers die aandacht vragen krijgen die ook. Dat kan positief of negatief zijn. Het merendeel is lekker aan het werk. Echter ook zij hebben aandacht nodig. Hoe ga je daarmee om? Hoe vaak spreken je leidinggevenden en managers met hun medewerkers? Weten zij hoe het met hen is, wat hen drijft en wat ze nodig hebben om hun taken goed of zelfs geweldig uit te voeren? Een goede structuur rondom jaargesprekken en de gesprekken zelf ontwikkelen we graag met jullie.

Neem vandaag nog contact op

Samen een bruisende rivier creëren

  • +31 6816 89 817

Sinds 1 juni 2020: